Genderreveal Party in de Pink Room

Heb je een feestje te vieren en zoek je een leuke ruimte? 

Je kunt bij ons 'The Pink Room' huren voor een babyshower, vrijgezellenfeest, gender reveal party of verjaardag. Er kunnen tot 35 personen in onze ruimte. Je kunt je eigen catering verzorgen. Wij hebben servies en bestek. Zoek je een ruimte met goede vibes dan is onze (Ibiza) tuin ideaal om leuke memories te maken. Het is een perfecte plek voor een gezellige party om samen selfies te maken. 

Faciliteiten Pink Room

We hebben binnen ruimte voor 30 mensen en in onze tuin kunnen ook 35 mensen zitten. Er is een cocktail bar met koffiezet apparaat en waterkoker. Er is bestek en servies aanwezig. Er zijn 2 toiletten en tafels en stoelen. Er is gratis WIFI. Het is beschikbaar vanaf Januari 2024. 

Huur Pink Room

Vrijdag / Zaterdag/ Zondag 12.00 - 00.00. Dat is 300,- euro per dag.

Maandag/ Dinsdag / Woensdag / Donderdag/ Vrijdag 18:00 - 00:00. Dat is 145,- euro per avond. 

Geen gebruik van confetti toegestaan.

Geen extra kosten worden gerekend voor catering.

Je kunt eigen catering verzorgen.

Inbegrepen in de prijs: gebruik van servies, bestek, glaswerk, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkokers, keuken, statafels, buffettafels.

U kunt zelf uw drank, gebak, buffet etc. verzorgen. Wij kunnen dit ook voor u organiseren. Er kan niets worden gekookt, er is geen keuken aanwezig. Schoonmaak kosten voor de Pink Room zijn €25,-

Spullen klaarzetten of versieringen ophangen kan in principe niet tijdens onze reguliere openingstijden, wel in overleg.

Organiseer bij ons jouw Genderreveal party 'What will it BEE?'

'What will it BEE?'

Het is zover: je gaat een genderreveal party organiseren als aanstaande moeder! Onwijs leuk natuurlijk, maar hoe zorg je ervoor dat je niets vergeet? Je wilt deze dag onvergetelijk maken en wij helpen je graag. Samen organiseren we de beste party. We helpen je graag met de versieringen en decoraties, zoals slingers en ballonnen, dat is bij de prijs inbegrepen. Maar we zorgen er ook voor dat je de praktische zaken niet over het hoofd ziet! Denk aan servies, cocktailprikkers, maar ook aan uitnodigingen voor de gasten (die mag je niet vergeten toch?).  

Een genderreveal party is meestal gecombineerd met een high tea, zodat deze de hele middag kan duren. Het is hierbij natuurlijk belangrijk om lekkere hapjes en drankjes te verzorgen. Dit mag jezelf meenemen of je kunt dit door ons laten verzorgen.

Het is ook leuk om met de vriendinnen af te spreken dat iedereen wat hapjes meeneemt. Vooral als je keukenprinsessen in je vriendenkring hebt. Zo hou je extra veel tijd over om lekker te kletsen. 

Een Genderreveal Party is niets zonder gasten. Laat de genodigden op een originele manier weten dat er een feestje wordt georganiseerd voor de aanstaande moeder! We helpen je de juiste uitnodigingen te bedenken en te versturen.

Het is gebruikelijk om de party aan het begin van het derde trimester van de zwangerschap te organiseren. Dit kan door met zijn allen aan een lange, versierde tafel te zitten en gekke spelletjes te doen. Daarnaast is het handig om een extra tafel te hebben waar de cadeaus kunnen worden uitgestald. 

Wij vinden het enorm leuk om onze ruimte ter beschikking te stellen voor jouw gender reveal party in het leuke 'What will it BEE' thema. Inclusief bijpassende sweettable etagères zodat jullie alle hapjes leuk neer kunnen zetten, tafelaankleding en decoratie van de ruimte.