Webshop

Producten 

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Iets aparts, handbeschilderd, dan ben je hier aan het juiste adres.

This decorative storage boxes isn't just a product, it's a memory keeper that carries a story.

With stringent quality control and the promise of longevity, it makes the perfect gift for your loved ones.

 

DIY pakketten

Onze DIY-pakketten zijn niet alleen een geweldige manier om jouw creativiteit te uiten, maar ook een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Tijdens het creëren van jouw eigen schilderij kun je jezelf volledig onderdompelen in het proces en even genieten van meer me-time. Het pakket is zorgvuldig samengesteld met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat je een prachtige decoratie kunt maken die lang meegaat.


Onze DIY-pakketten zijn ook een geweldig cadeau voor een vriend of vriendin die wel wat ontspanning kan gebruiken. Het is een perfecte manier om een creatieve en ontspannende activiteit cadeau te geven.

 

Vanaf 8 personen kunt u korting krijgen op uw bestelling, neem dan even contact op. 

Ons DIY-pakket bevat alle spullen die je nodig hebt om jouw eigen schilderij met een Dikke Dame te maken, waaronder een getekende canvas 30 x 40 cm, 2 penselen, verf en gedetailleerde instructies. 

 

Dikke dames zijn leuk en vrolijk. Komt eigenlijk in elk interieur tot zijn recht. Ben je gek op Dikke Dames, bekijk dan eens onderstaande dikke dames schilderijen. Er zijn heel veel variaties mogelijk. 

Het bijgeleverde canvas doek wordt gesierd door een prachtig ontwerp bestaande uit jouw gekozen tekening. Door de eigen kleuren in te schilderen komt jouw doek tot leven en werk je stap voor stap aan jouw persoonlijke meesterwerk.

You are going to paint on a Canvas 30 x 40 cm. The drawing is already on the canvas. 

 

Ons DIY-pakket bevat alle spullen die je nodig hebt om jouw eigen Zeeuwse knop armband te maken, waaronder een leer van 25 cm, een Zeeuwse knop, sluiting en gedetailleerde instructies. Het pakket is zorgvuldig samengesteld met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat je een prachtige armband kunt maken die lang meegaat.


Tijdens het creëren van jouw eigen Zeeuwse armband kun je jezelf volledig onderdompelen in het proces en even genieten van meer me-time.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.