Workshops

We organiseren graag workshops voor een vrijgezellenfeest of zussendag. Je kunt vanaf 2 of 6 personen tot 35 personen deelnemen aan een workshop. Inclusief een kopje koffie/thee en sweettable. 

 

We organize different workshops for your (bachelorette) party. You are with a group of at least 2 or 6 people or maximum 35 people who are going to follow a workshop including a cup of tea or coffee and sweettable.

Schilderworkshop

Een leuke schilder workshop waarin je een voorgetekende canvas krijgt met afbeelding naar keuze Gezellig Dame Gebak/Bloemen of Gezellige Dame Wijn. Het duurt 2,5 uur en is te boeken vanaf 2 personen. De kosten zijn 35 euro per persoon. 

 

Painting workshop

You are going to paint a Flower Girl/Joyfull Girl or Enjoying Girl on a Canvas 30 x 40 cm. The drawing is already on the canvas. Duration 2,5 hours. Price from 2 persons : 35 € / person

Diverse workshops schilderen

Bordspel Mens, erger je niet! met uniek thema

Altijd op zoek naar een uniek cadeau voor opa of papa, bonuspapa of vriend. Dan kun je bij ons een leuk spel zelf maken. Het spel Mens, erger je niet! is allom bekend. Maak je eigen unieke versie voor de bijzondere man in je leven. Gemiddeld ben je zo'n 15-20 minuten bezig met het bordspel. Met meer spelers duurt een potje vaak iets langer. Wanneer je een 6 gooit, mag je een pion op je startpositie zetten. Je kunt er ook voor kiezen om een pion die al op het bord staat 6 vakjes vooruit te zetten. Daarnaast mag je nog een keer dobbelen.

Workshop 

Tijdens de workshop gaan we aan de slag om de speldoos, het spelbord met poppetjes te maken. We schilderen de naam van de persoon en de titel van het spel op de doos. De workshop duurt 2,5 uur en kost 40 euro P.P. Je kunt kiezen uit een kistje, een dienblad of een ronde tafel om het bordspel op te schilderen. 

Spelverloop 

Iedereen dobbelt er op los en verplaatst zijn pionnen over het bord. Soms kan het zijn dat je met je pion op een vakje terecht komt waar al een andere pion staat. In dit geval sla je de pion die al op dit vakje staat van het bord af. Deze pion gaat dan terug naar zijn beginpositie en er is weer een 6 nodig om het bord te betreden met deze pion.

Als je wil winnen, kan het zeker lonen om goed te kijken of je de pionnen van je tegenstanders kan slaan en ze op de hielen te blijven. Dit is voornamelijk een geluksspel, maar dat wil niet zeggen dat er geen strategie aan te pas kan komen.

Mens Erger Je niet SpelRegels 

Het spel eindigt zodra een speler alle 4 zijn pionnen in het thuishonk heeft. Dit zijn de vier gekleurde vakjes die in de meeste versies de letters a) b) c) d) erop hebben staan. Volgens de Mens Erger Je Niet regels moet je altijd met een exacte worp het thuishonk kunnen betreden. Is het vakje waar je op terecht zou komen al ingenomen door een andere dobbelsteen van je? Dan laat je je pion staan. Gooi je te hoog en moet je daardoor het thuishonk weer uit? Dat kan. In dat geval tel je vanaf het honk het aantal ogen dat je gegooid hebt terug. Wanneer je hierdoor op een vakje (buiten het thuishonk) terecht komt waar al één van je eigen pionnen staat, dan moet je je pion terugzetten op de plek waar hij stond en wacht je netjes op de volgende beurt.

Dit is een workshop te boeken voor 2 personen met een voorgetekende canvas 40x30 cm.

 

Maak nu je eigen unieke versie van het bordspel voor een uniek thema. 

Kom gezellig samen een Bruid & Bruidegom schilderen als vrijgezellenfeest voor max 8 personen.

Wil je een workshop boeken voor meerdere personen of wil je betalen op factuur? Neem even contact op via de mail of vul het formulier in bij CONTACT. Je kunt met maximaal 40 personen een workshop volgen op onze locatie in Oud-Turnhout. We komen ook op locatie bij jou, dan kun je een workshop tot 100 personen laten organiseren. 

DIY pakketten in onze webshop

Heb je iets minder budget en wil je toch iets leuks organiseren? Bestel nu onze DIY-pakketten en ontdek hoe gemakkelijk en leuk het is om jouw workshop gewoon thuis te maken en even te ontspannen!

Neem de tijd om even tot rust te komen met dit DIY-pakket. Onze webshop biedt een brede collectie aan DIY-pakketten die perfect zijn voor het creëren van jouw eigen decoratie op een ontspannende manier.

Ons DIY-pakket bevat alle spullen die je nodig hebt om jouw eigen decoratie te maken, waaronder alle materialen en gedetailleerde instructies. Het pakket is zorgvuldig samengesteld met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat je een prachtige decoratie kunt maken die lang meegaat.

Onze DIY-pakketten zijn niet alleen een geweldige manier om jouw creativiteit te uiten, maar ook een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Tijdens het creëren van jouw eigen decoratie kun je jezelf volledig onderdompelen in het proces en even genieten van meer me-time.

Onze DIY-pakketten zijn ook een geweldig cadeau voor een vriend of vriendin die wel wat ontspanning kan gebruiken. Het is een perfecte manier om een creatieve en ontspannende activiteit cadeau te geven. Klik hier voor de webshop.